Какво ще научите.....

...............................................

Историята на метода,

Основните фигури и нейрографичната линия,

Пирамида на съзнанието,

8 основни стъпки на Базовият алгоритъм,

3 версии на алгоритъма за премахване на ограничения (ACO)

Новият алгоритъм за премахване на санкции (AСС)

Този курс е за Вас, ако…..

........................................

Ако животът ви е загубил свежестта и цветовете си и искате да го промените,

Ако е дошло времето, да се научите САМИ да управлявате реалността си,

Ако искате да откриете нестандартен подход за решаване на проблемите ви,

Ако искате по един по приятен начин да се освободите от гняв, страх, тревожни състояния и стрес,

Aко искате да хармонизирате и балансирате себе си и отношенията с близките си на подсъзнателно ниво.

Какви материали са ви необходими

За Метода Нейрографика

Методът Нейрографика е научно обоснован и с право се счита за една от най-ефективните и обещаващи области на 21 век. Въз основа на теоретичните основи на психологията, философията, социологията и най-новите научни открития в областта на неврофизиологията на мозъка, той ви позволява просто, екологично и много ефективно да трансформирате и моделирате съществуващата реалност. Звучи като чудо? - Да! И ви предлагам да станете автор на чудеса в живота си!

Павел Пискарьов Наистина обичам работата си и предмета на моята работа, най-вече е изобретяването на инструменти за развитие и организиране на програми и събития, при които човек е в състояние да направи качествени промени в съзнанието, гъвкаво да коригира своите качества, да моделира стратегии и да развива нови умения. Вярвай – всичко е възможно!“ *Ректор на Института по психология на творчеството. *Основател е на Института за аналитичен коучинг *Член-кореспондент на Международната академия на психологическите науки *Магистър по ориенталски хуманитарни технологии *Автор на методите: Нейрографика, Пирамида на развитието *Ръководител на програмата: Възходящ герой. *Автор на уникaлни програми за себеразвитие и социални проекти. 25 години психологическа практика, групови обучения и индивидуални консултации. *Бизнес треньор *Водещ *Говорител *Архитект *Художник. www.neurograff.com/avtor

Формат на курса

  • 4 урока Обща продължителност на уроците  -12 часа
  • 3 онлайн срещи по 2 часа 
    26.08, 2.09  и 09.09 от 19:00  до 21.00 бг час
  • една онлайн среща за въпроси и отговори
  • супервизия на вашите рисунки
  • срещите ще се проведат в платформата зум

Какви са ползите от Нейрографиката.....

След курса ще можете сами успешно:​

Ще преодолявате страховете и несигурността си,

Ще откривите по-добри и полезни за Вас решения в личен и професионален план,

Ще подобрявате живота си и да постигате целите си с лекота и усмивка,

Щв овладявате сложни ситуации и лесно да намирате разрешението им,

Да поставяте нови желанияв бъде и ще ги превръщате в постижими цели,

Ще се научите да достигате в дълбините на своя ум и чрез рисуване на неирографика ще контролирате несигурността.

НайроГрафика

Курс Ползвател

Серцифициран курс Ползвател

270лв

Отзиви

5/5
Рисувам нейрографика, защото е много увлекателно и приятно за мен. Аз също попаднах НЕслучайно на един от безплатните уоркшопи на Надето и реших да се включа от интерес и наистина се увлякох ... Вече имам 6 индивидуални коучинг сесии с метода нейрографики и мога да кажа,че съм творец и винаги съм се интересувал от влиянието на собствените мисли в/у собствения ми живот. Нейрографика е пролагам в моя бизнес като Ароматерапефт.

Detelina Vuchkova (Ароматерапевт)

5/5
За нейрографика само бях чувала. Сесията, която направих за изчистване на страховете и поставяне на намерения и цели беше за мен едно невероятно приключение. Нади подходи изключително професионално. Рисуването с нея беше много приятно и релаксиращо. Резултатите надхвърлиха моите очаквания. Още същия ден направих това, което отлагах дълго. С удоволствие бих продължила сесиите с Нади, тя спечели бързо моето доверие. Препоръчвам да опитате и сами ще се уверите.

Елка - Горна Оряховица

5/5
Нейрографиката беше непознат за мен метод. След като направихме сеанс с Нади, мога да кажа че практиката има ефект. Освен че е много забавно, оказа се, че темата върху която работихме започна да се случва. Препоръчвам да опитате!

Таня

Или курсът ти е полезен или връщам парите!

Всичко е много просто и лесно. Включи се в курса днес и мини през всичките материали. Рисувай и се позабавлявай! Не се колебай да се свържеш с мен, ако имаш въпроси. Ако след 30 дни не смяташ, че това е една от най-добрите ти инвестиции… само кажи. Ще възстановя сумата ти, без да задавам въпроси. Това е моята гаранция за 100% удовлетвореност. Силата е в твоите ръце. Довери се на МАРКЕРА!

Често задавани въпроси.....

Q

Каква е целта на неврографиката?

A

Всъщност няма ограничения за метода. Но си струва да запомните, че една рисунка не гарантира увеличение на заплатата или закупуване на апартамент. Колкото по-сложна е заявката и колкото по-стабилен е моделът на поведение, фиксиран от мозъка, толкова повече време може да отнеме за постигане на целта.

Q

Нарисувай мечтите си!

A

С метода нейрографика препрограмираме живота си. Чрез рисуването създаваме в нашето подсъзнание нови невронни връзки. Силата е във вашите ръце. Доверете се на маркера!

Q

Нейрографика се използва за:

A

  • да преживеете чувствата,
  • да преодолеете гнева, страховете, тревожните състояния,
  • да ги трансформирате в положителни емоции,
  • премахване на вътрешни конфликти, които провокират развитието на психосоматични заболявания,
  • развиват нестандартен подход за решаване на проблеми в професионалната и финансовата сфера, в областта на кариерата и бизнеса,
  • планиране на събития, промяна към по-добро,
  • изградете отношения със семейството, колегите и приятелите,
    Неврографията работи поради факта, че отношението на човек към ситуацията, хората, живота. се променя и е напълно независимо от колебанията на външния свят.

Инструктор Нейрографика

Надя Шилер – Психолог Консултант, НЛП терапевт, Онлайн Коуч и създател на онлайн курсове  НЛП чрез метода Нейрографика и работа с нашето вътрешното дете “ От детето в нас към нашето сърце“!

 

.

© Copyright 2021. All rights reserved