Безплатен семинар

ОГРАНИЧАВАЩИ ВЯРВАНИЯ - ПРЕЧКИ ЗА ЩАСТЛИВ ЖИВОТ

Регистрирайте се и веднага ще получите инструкции, за да промените живота си стъпка по стъпка! Не се изисква нищо повече освен бял лист, текст маркер и цветни моливи.
Искате да оспорите ограничаващите вярвания , но не знаете как.....
Въведете вашето име и имейл адрес сега и започнете!
Нейрографиката беше непознат за мен метод. След като направихме сеанс с Нади, мога да кажа че практиката има ефект. Освен че е много забавно, оказа се, че темата върху която работихме започна да се случва. Препоръчвам да опитате!
Елка
Горна Оряховица
Замисляли ли сте се защо някои хора имат безкрайна увереност и успяват във всичко, с което се захванат?
 
А на други, които са умни, талантливи, креативни, опитни, работят много, все нещо им липсва, за да постигнат, това, което искат?
 
Може би се досетихте от заглавието на тази страница, че успешните хора са открили и преодолели своите ограничаващи вярвания. 
 
Ако вие някога сте се чувствали сякаш не живеете живота, който наистина искате, тогава най-вероятно имате ограничаващи убеждения.
Картините могат да ни накарат да се чувстваме определено. Те са по-стари от думите в еволюционен смисъл. Хората са запомняли форми и фигури, които им казват дали нещо е добро или лошо. Изображенията работят толкова бързо, че нашето подсъзнание ги възприема още преди да ги осъзнаем. Нейрографиката използва това знание и го превръща в занаят, който можем да използваме, за да променим живота си, да решаваме проблеми и да възпреем нашата креативност. Сега изкуството е по-близо до нашия живот и е по-лесно от всякога да пресъздадем светове с нашите собствени ръце и химикали. Пробвай да си представиш това!
Препоръчвам.......
В безплатните инструкции и свързаните имайли ще получите подробни описание за нейрографиката. Препоръчвам ви първо да нарисувате рисунката от безплатният курс. Ако искате да навлезете по-дълбоко в нейрографиката, определено препоръчвам основния курс " Ползвател". В него ще се научите да рисувате смислено и ефективно за себе си и да работите върху проблемите, които ви притесняват. Изготвих всичко за вас с много любов.

Какво ви е необходимо

бял лист хартия
черен маркер
цввтни моливи
За водещия

Здравей! Казвам се Надя Шилер и от 20 години живея в Германия. Занимавам с различни видове творчество като рисуване, нейрографика, декорация и други. За мен творчеството е един прекрасен начини да излезеш от вътрешното си състояние и да го промениш. Ако си отворил този линк си добре дошъл в моят свят, светът на творчеството. Това, че си тук не е случайно. В Библията пише: “Не се отказвай”! ”Искайте, и ще ви се даде; търсете и ще намерите; хлопайте и ще ви се отвори; защото всякой, който иска – получава, и който търси – намира, и на тогоз, който хлопа, ще се отвори.” Ако търсиш отговори за себе си, приветствам те с усмивка и ти подавам ръка за запознанство!

Надя Шилер

Инструктор Нейрографика

Ключът към вътрешния мир се крие в начина, по който възприемаме света..